Despedida i agraïments

Aquest post em costa molt d’escriure, han estat tres anys fantàstics en el meu piset de 28 m del carrer Regomir.

Un piset de joguina on escoltava la vida de tots els veïns, tan poc ventilat que em va “obligar” a deixar de fumar i tan encaixonat que no hi entrava mai el sol i sempre hi passava fred… Però era casa meva, la meva fortalesa on poca gent hi entrava, on em sentia segura i on ningú em podia jutjar i, a part de tot això, és on va néixer Papergrafies i, per què negar-ho? La trobaré molt a faltar.

Comença una nova etapa i no vull deixar l’antiga sense agrair aquest tres anys, per haver descobert el Gòtic amb tot els seus pro i contres, per descobrir la vida de barri i per l’afecte que et mostren quan vas a comprar el pa.

Torno als orígens, al meu barri de sempre; hi faig una parada a boxes per carregar piles, no sé on aniré a parar d’aquí a uns mesos, però segur que m’hi adaptaré com he fet en tots els llocs per on he passat, la qüestió és si trobaré la felicitat en la propera parada o si hauré de seguir buscant.

Seguirem informant.

 

Aquest és el darrer post sobre el tema de Reiniciar-se, en breu us comunicaré el tema pel mes de Març (….quin serà???)

 

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s